Anunţ: Începând cu data de 31 octombrie 2019 site-ul www.dadestire.ro îşi va întrerupe activitatea.

Anunţurile activate până la această dată vor ramâne afişate până la expirarea perioadei de valabilitate.

Vă mulţumim că aţi fost alături de noi timp de aproape 6 ani!

Bucureşti
Toate rezultatele
Persoane fizice
Persoane juridice
1 - 5 la 5
Ingrijire batrani, bona, menajera

Ingrijire batrani, bona, menajera

Nespecificat
6x
1x
Acceda plaseaza personal pentru ingrijire bolnavi / batrani la domiciliu, bone/babysitter, menajere/femei de serviciu. Ani multi de experienta in selectia de personal casnic. Personal casnic de calitate, selectat in mod responsabil si in timp rapid. Costuri scazute. Sperantele pot deveni realitate.
Bucureşti · Sectorul 2 · 15/10/2019
Comanda scaune online

Comanda scaune online

Nespecificat
3x
3x
Scopul Comenzi Scaune este sa oferim scaune de calitate la preturi rezonabile oricui are acces la internet, de a subventiona pretul pentru scaune si mobilier si sa livram scaunele catre clienti in conditii de siguranta, rapid, discret si convenabil. Scaune fabricate la comanda.
Bucureşti · Sectorul 1 · 15/10/2019
Agent turism cu experienta de minim 2-3 ani

Agent turism cu experienta de minim 2-3 ani

13x
1x
Informatii Job (responsabilitati etc): Agent turism cu experienta intr-o agentie de minim 2-3 ani, cu operare in sisteme de rezervarii b2c experienta pe contact direct cu clientul persoane fizice si corporate raspuns la oferta intr-un timp scurt limba engleza nivel mediu - obligatoriu ofertare turism intern, extern ofertare si asigurare logistica e...
Bucureşti · Sectorul 1 · 19/09/2019
Meditez la matematica cl.V-X

Meditez la matematica cl.V-X

50.00 Lei
1x
1x
Meditez la matematica clasele V-X. Am experiență în acest domeniu. Folosesc metode vizuale de aprofundare rapidă și memorare a cunostințelor. Prima sedință este de proba și este gratuită. După această ședință, hotărâm, de comun acord, dacă mai continuăm colaborarea. Ședințele se vor desfășuara la domiciliul elevului.
Bucureşti · Sectorul 1 · 19/09/2019
GHT MERCHANDISING angajeaza

GHT MERCHANDISING angajeaza

0x
0x
GHT MERCHANDISING angajeaza lucrator comercial responsabil cu aprovizionarea rafturilor in magazine comerciale. Oferim: contract de munca pe perioada nedeterminata, bonuri masa, prima Craciun, Prima Paste, Decont transport Locatii:Bucuresti si Brasov Se lucreaza in 2 schimburi. Detalii la telefon
Bucureşti · Sectorul 6 · 18/09/2019
  • 1

Site românesc de anunturi gratuite care conține anunturi generale, anunturi imobiliare, locuri de muncă și nu numai. Site-ul este util atât celor care vor să vândă, cât și celor care vor să cumpere.