Anunţ: Începând cu data de 31 octombrie 2019 site-ul www.dadestire.ro îşi va întrerupe activitatea.

Anunţurile activate până la această dată vor ramâne afişate până la expirarea perioadei de valabilitate.

Vă mulţumim că aţi fost alături de noi timp de aproape 6 ani!

Politica de confidențialitate

 

Confidențialitatea datelor dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, de aceea vom explica modul în care informațiile dvs. sunt protejate și utilizate. Această politică de confidențialitate se aplică site-ului www.bidbider.ro și este actualizată periodic. Prin utilizarea site-ului www.bidbider.ro, confirmați că  sunteți de acord cu politica de confidențialitate și ați luat la cunoștință faptul că politica noastră poate fi modificată în viitor ori de câte ori considerăm că este necesar.

 

Protejarea tranzacțiilor

Evitati escrocheriile și plătiți direct la achiziționarea articolului sau prin serviciul PayPal.
Nu plătiți niciodată prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
Nu cumpărați sau vindeți produse din/în afara țării.
Nu acceptați cecuri bancare care provin din afara țării.

Acest site nu este implicat în nicio tranzacție și nici nu controlează plățile, transportul, garanția tranzacțiilor, nu oferă „protecție cumpărătorului” și nici „certificarea vânzătorului”.

 

Protejarea confidențialității utilizatorilor

În diferite secțiuni ale site-ului, vom colecta informații despre utilizatori, cum ar fi numele, numărul de telefon, adresa de email, sau alte informații care pot fi utilizate pentru a vă identifica sau a vă contacta, atât noi, cât și beneficiarii produselor sau serviciilor furnizate de către dumneavoastră.

Site-ul www.bidbider.ro nu face publice informațiile despre utilizatori, cu excepția informațiilor pe care alegeți chiar dvs. să le faceți publice în cadrul anunțurilor adăugate.

Site-ul www.bidbider.ro este protejat cu un certificat SSL (Secure Sockets Layer)  pentru ca datele transmise între serverul WEB și browser-ul dvs. să nu poată fi  interceptate de către alte persoane.

Anumiți utilizatori pot adăuga, în cadrul anunțurilor, site-uri web proprii sau  site-uri web ale terților, care au politici de confidențialitate diferite de www.bidbider.ro. Noi nu suntem responsabili pentru politicile de confidențialitate ale acestor site-uri web. Încurajăm toți utilizatorii să citească politicile de confidențialitate ale fiecărui site web vizitat.

 

Înregistrarea unui cont de utilizator

Pentru a adăuga un anunț pe site-ul www.bidbider.ro nu este necesar să aveți un  cont de utilizator. Din dorința de a oferi utilizatorilor noștri servicii cât mai bune, am  implementat și opțiunea de înregistrare cont de utilizator. Această opțiune se adresează, în special, utilizatorilor care adaugă mai multe anunțuri și care vor să beneficieze de un management mai bun al acestor anunțuri. Fiecare utilizator poată să șteargă contul creat în orice moment, din panoul de bord aflat în cadrul secțiunii „Autentificare”.

 

Abonarea la alerte

De asemenea, le oferim utilizatorilor site-ului www.bidbider.ro posibilitatea de a se abona la diverse alerte, în funcție de interesul manifestat. Abonarea la alerte se face prin adăugarea unei adrese de email în anumite câmpuri definite în fiecare categorie sau subcategorie. Dezabonarea de la alerte se face prin accesarea unui link de dezabonare.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica aceste informații oricând considerăm necesar, fără a notifica utilizatorii.

 

 


Site românesc de anunturi gratuite care conține anunturi generale, anunturi imobiliare, locuri de muncă și nu numai. Site-ul este util atât celor care vor să vândă, cât și celor care vor să cumpere.