Anunţ: Începând cu data de 31 octombrie 2019 site-ul www.dadestire.ro îşi va întrerupe activitatea.

Anunţurile activate până la această dată vor ramâne afişate până la expirarea perioadei de valabilitate.

Vă mulţumim că aţi fost alături de noi timp de aproape 6 ani!

Sectorul 1
Toate rezultatele
Persoane fizice
Persoane juridice
1 - 3 la 3
Comanda scaune online

Comanda scaune online

Nespecificat
3x
3x
Scopul Comenzi Scaune este sa oferim scaune de calitate la preturi rezonabile oricui are acces la internet, de a subventiona pretul pentru scaune si mobilier si sa livram scaunele catre clienti in conditii de siguranta, rapid, discret si convenabil. Scaune fabricate la comanda.
Bucureşti · Sectorul 1 · 15/10/2019
Agent turism cu experienta de minim 2-3 ani

Agent turism cu experienta de minim 2-3 ani

13x
1x
Informatii Job (responsabilitati etc): Agent turism cu experienta intr-o agentie de minim 2-3 ani, cu operare in sisteme de rezervarii b2c experienta pe contact direct cu clientul persoane fizice si corporate raspuns la oferta intr-un timp scurt limba engleza nivel mediu - obligatoriu ofertare turism intern, extern ofertare si asigurare logistica e...
Bucureşti · Sectorul 1 · 19/09/2019
Meditez la matematica cl.V-X

Meditez la matematica cl.V-X

50.00 Lei
1x
1x
Meditez la matematica clasele V-X. Am experiență în acest domeniu. Folosesc metode vizuale de aprofundare rapidă și memorare a cunostințelor. Prima sedință este de proba și este gratuită. După această ședință, hotărâm, de comun acord, dacă mai continuăm colaborarea. Ședințele se vor desfășuara la domiciliul elevului.
Bucureşti · Sectorul 1 · 19/09/2019
  • 1

Site românesc de anunturi gratuite care conține anunturi generale, anunturi imobiliare, locuri de muncă și nu numai. Site-ul este util atât celor care vor să vândă, cât și celor care vor să cumpere.